Cauti un job? Iata site-uri de job-uri din Romania

In perioada aceasta, multe persoane cauta un nou loc de munca. Iar din moment ce locurile de munca noi nu sunt la tot pasul, este recomandat sa-ti extinzi aria de cautare si sa nu te rezumi doar la un singur site de job-uri. Procesul de cautare poate fi adesea stresant dar trebuie sa ramai pozitiv(a) si sa nu te dai batut(a). Am strans pentru voi cele mai populare site-uri de job-uri din Romania unde merita sa-ti faci CV-ul si unde ai sansa cea mai mari de a gasi un loc de munca potrivit tie.

1. eJobs.ro – eJobs este primul si cel mai mare site de job-uri din Romania, infiintat in 1999. Cu aproximativ 100.000 vizitatori zilnic, toate joburile postate de angajatori primesc atentie si zeci, chiar sute de CV-uri. Fa-ti un CV standard si fii cu ochii zilnic pe noile oferte de job-uri ce apar.jobless Cauti un job? Iata site uri de job uri din Romania

2. BestJobs.ro – BestJobs este un serviciu Neogen oferind, pe langa facilitatile obisnuite si optiunea unui Premium CV, avand astfel ocazia de a-l face evidentiat pentru angajator. Ai astfel acces si la un studiu privind salariul mediu in functie de domeniu si oras, pentru a sti care este salariul pe care l-ai putea cere.

3. myJob.ro – MyJob se aliniaza site-urilor de job-uri, avand pe langa functionalitatile cu care ne-am obisnuit, si unul de evidentiere a CV-ului. Pe langa asta, ai si un ghid de cariera unde poti invata mai multe despre relatia angajat-angajator sau sfaturi utile ce te vor ajuta in cautarea job-ului.

4. Jobs.Bizoo.ro – Cu un design mai curat, sectiunea de job-uri de la Bizoo are o colectie impresionanta de locuri de munca din orice domeniu, continand adesea si job-uri diferite fata de site-urile antementionate.

*sursa: Trafic.ro; au fost excluse din clasament site-urile afiliate eJobs sau BestJobs, care au acelasi continut.

Site-urile prezentate sunt prea generale? Pe urmatoarele site-uri poti gasi job-uri care nu sunt prezente pe site-urile mari. Daca esti student, in IT, marketing sau din alt oras decat Bucuresti, arunca o privire pe aceste site-uri de job-uri nisate:

1. StudentCV.ro – Esti student? Aici ai sanse sa-ti gasesti un job part-time, un stagiu de practica, training sau un job platit. Oferta nu este prea bogata pentru studenti, pe site fiind si job-uri pentru persoane fara studii superioare (muncitor, manipulant marfa). Ai, in schimb, ghid-uri de cariera si articole despre dezvoltare personala.

3. Joobs.ro – Joobs este un portal de job-uri axat pe aria IT, simplu si usor de folosit. Pe langa job-uri, portalul are si un blog activ si un cont de Twitter updatat zilnic cu resurse si oferte de job-uri.

4. Jobber.ro – Jobber este un alt portal de job-uri IT, impartite pe categorii precum si in functie de programul de lucru (freelancing, part-time sau full-time). Desi colectia nu este impresionanta, fiecare job este strict axat pe domeniul IT.

5. JobInMarketing.ro – Daca esti marketer si vrei sa scapi de site-urile mari, poluate cu oferte irelevante, JobsInMarketing iti ofera exact ce doresti: joburi in vanzari, relatii publice, advertising, research etc. Va puteti abona la contul de Twitter pentru a fi la curent cu noile job-uri publicate.

6. Hipo.ro – Ca si site-urile pentru studenti, Hipo se adreseaza absolventilor, studentilor sau tinerilor profesionisti. Oferta de job-uri nu este bogata, dar este inca o resurse in cautarea unui loc de munca.

7. JobInCluj.ro – Fiind o alternativa excelenta pentru clujenii care nu vor sa mai foloseasca site-urile mari de job-uri, JobInCluj este actualizat des cu job-uri din diverse domenii, dar punand accent pe domeniul IT. Desi este nou, proiectul si oferta de job-uri sunt in crestere pe zi ce trece.

8. IasiJobs.ro – Daca esti din Iasi, portalul IasiJobs se va dovedi util in cautarea unui loc de munca. Ai, in schimb, grija la joburile prezente acolo care promit castiguri fabuloase, mascand afaceri ilegale sau de tip MLM.

9. MicroJobs.ro – Twitter devine o unealta din ce in ce mai folosita in comunicarea de zi cu zi iar MicroJobs vine in ajutorul celora care aleg acest mediu de comunicare pentru a cauta colaboratori, angajati sau angajatori. Pe langa anunturile obisnuite (#oferjob), se ofera si posibilitatea vizitatorilor care cauta locuri de munca de a-si posta anuntul (#cautjob).

*au fost incluse site-urile cu activitate; daca mai doriti sa includeti alte site-uri sau sa schimbati descrierea, contactati-ne.

Post a Comment or Leave a Trackback
seperator

2 Trackbacks

  1. By Cum sa cauti un job - e-Tips on 15/10/2009 at 2:44 pm

    [...] ati observat, ca si noi, numarul mare de aplicanti pe orice anunt care apare pe site-urile de job-uri. De aceea, trebuie sa ne extindem aria de cautari si sa gasim anunturi de job-uri in locuri care nu [...]

  2. [...] site de joburi” si a primit un review foarte bun zic eu acolo. Jobincluj.ro a fost inclus de E tips la capitolul “cele mai populare site-uri de job-uri din Romania” alaturi de jucatorii [...]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*afaceri angajare aniversare ascuns Bani burta cadou Cariera cheltuieli cutremur CV despartire dezastru dieta dimineata Dragoste economii folder gripa interviu intrebari iubire job locuri de munca lowcost model CV Power Point prezentare productivitate productivite recesiune regim relatie sala sanatate sarbatori scrisoare intentie securitate siguranta slabit stres trezire vacanta vara windows