Cum faci download la videoclipurile de pe YouTube

Sunt cate-n luna si-n stele variante. Depinde doar de tine modalitatea prin care poti sa-ti faci o veritabila colectie offline de videoclipuri. Pe net gasesti cel putin cateva sute de modalitati, dar noi ti le prezentam pe cele mai populare.

youtubeetips Cum faci download la videoclipurile de pe YouTubeResurse online:

1. DLYTV (sau downloadyoutubevideos.com): copiezi link-ul la care ai gasit videoclipul de pe YouTube in campul marcat cu “URL to video”, dupa care dai click pe “get started”. Esti transferat pe o pagina noua, dai click pe “Download” si alegi unde sa iti salvezi clipul, pe computer. DLYTV iti salveaza clipul in format .flv. Daca nu ai un player care sa-ti deschida fisierele .flv, iti recomandam VLC Player, pe care il poti lua de aici. Tine minte ca poti folosi DLYTV ca sa descarci videoclipuri si de pe Myspace, Metacafe, DailyMotion si Google Videos si altele.

2. Keepvid.com functioneaza dupa acelasi procedeu ca si DLYTV. Copiezi link-ul videoclipului de pe YouTube, il introduci in campul cu fundal albastru URL si dai click pe “Download”. Mai jos iti apar doua variante de fisiere pentru download .flv (cu calitate si dimensiune reduse) si .mp4 (cu calitate mai buna a videoclipului, dar o dimeniune mai mare). Cu Keepvid.com poti face download si la clipuri de pe Myspace, DailyMotion si Google Video.

3. Zamzar.com iti ofera mai multe facilitati decat alte site-uri, nu doar de download, ci si de convertire a fisierelor. Insa ca sa descarci un clip de pe YouTube, trebuie sa dai in primul rand click pe “Download files”. Povestea difera putin, in cazul asta: dupa ce ai introdus link-ul la “Step 1″, la “Step 2″ trebuie sa-ti alegi tipul fisierului pe care vrei sa-l salvezi. Fisierele video sunt chiar penultimele din lista. Zamzar.com ofera posibilitatea de a salva fisiere de tip .avi, .flv. sau .mp4.

4. Kcoolonline.com merge pe acelasi principiu ca si cele de mai sus. Inserezi link-ul videoclipului, dai click pe “Get Vid”, apoi pe “Download”. Fisierele pe care le descarci sunt de tip .flv.

5. Vixy.net e o solutie facila pentru download si convertire a fisierelor, in acelasi timp. Primul pas e identic cu cele de mai sus (copierea link-ului in campul special), dupa care poti opta pentru diverse tipuri de fisiere, in functie de cand si cum vrei sa-l vezi: .avi (mege pentru Windows), .mov (merge daca ai Mac), .mp4 (merge cel mai bine pentru iPOD sau PSP), .3gp (se foloseste pentru telefoanele mobile), .mp3 (e doar audio).

Aplicatii Windows:

6. VDownloader: dupa ce il instalezi, poti salva nu doar videoclipuri de pe YouTube, ci si de pe Google Video sau Grinvi video. Copiezi link-ul si alege daca vrei sa-l convertesti in .avi sau .mpeg.

7. YouTube Grabber iti transforma videoclipurile preferate in fisiere tip .flv. Copiaza link-ul, da click pe “Grab” si dupa ce descarcarea se finalizeaza, iti gasesti videoclipul in folder-ul in care e instalat si programul.

8. Orbit Downloader e unul dintre cele mai rapide programe de acest fel si functioneaza putin diferit de restul aplicatiilor. Dupa instalare, tot ceea ce trebuie sa faci ca sa-ti salvezi videoclipul e sa mergi cu mouse-ul deasupra lui si sa dai click pe “Get it”. Producatorii se lauda cu viteze de pana la 500% mai mari fata de celelalte variante de download. Trebuie sa ai unul dintre urmatoarele browser-e, ca sa functioneze: Internet Explorer 5.0 sau versiune mai noua, FireFox 1.5 sau versiune mai noua, Opera, Maxthon sau Netscape.

Aplicatii OS X:

9. Get Tube merge tot pe metoda link-copy-paste, doar ca poate fi folosit de utilizatorii OS X. Pe langa YouTube, aplicatia poate descarca videoclipuri si de pe DailyMotion sau Kewego.

Add-ons:

10. FlashGot functioneaza daca pentru browsing folosesti FireFox, acesta fiind un add-on foarte popular. Dupa ce ai instalat FlashGot, restarteaza FireFox. Pe pagina de YouTube da un click dreapta si selecteaza “FlashGot Media” sau CTRL+F7, iar add-on-ul iti va salva fisierul video in folder-ul in care ti se salveaza de obicei download-urile.

Post a Comment or Leave a Trackback
seperator

2 Comments

 1. Lucian
  28/08/2009 at 9:00 am | Permalink

  Il filmezi cu un aparat video si apoi (daca vrei), il poti edita cu un program inainte de a-l pune pe YouTube. Pentru upload trebuie sa-ti faci un cont pe YouTube. Cel mai simplu soft pentru edidat materiale video este Windows Media Maker .

 2. cristina maria
  27/08/2009 at 6:45 pm | Permalink

  Ma poate ajuta si pe mine cineva???…cum pot realiza un videoclip pentru a-l posta pe youtube?
  Toate sugestiile voastre le astept pe site sau pe adresa mea de e-mail:mara.maria30@yahoo.com
  Multumesc anticipat!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*afaceri angajare aniversare ascuns Bani burta cadou Cariera cheltuieli cutremur CV despartire dezastru dieta dimineata Dragoste economii folder gripa interviu intrebari iubire job locuri de munca lowcost model CV Power Point prezentare productivitate productivite recesiune regim relatie sala sanatate sarbatori scrisoare intentie securitate siguranta slabit stres trezire vacanta vara windows