Cum sa intri pe messenger de pe telefon

Cand nu esti pe langa un calculator si vrei sa alungi plictiseala sau sa comunici, exista cateva solutii pentru accesarea Yahoo Messenger de pe telefonul mobil. Am gasit cateva solutii pentru voi dar nu uiti de factura – traficul se contorizeaza si se plateste!

 Cum sa intri pe messenger de pe telefon
1. Yahoo Messenger Mobile (link) – Solutia oficiala de la Yahoo pentru accesarea messenger-ului de pe mobil. Tasteaza adresa in browser-ul de pe mobil, intra pe pagina si completeaza username-ul si parola. Odata logat, poti intra pe messenger sau iti poti verifica mailul.

2. E-buddy (link) – O alternativa foarte populara la serviciile de messenger este Ebuddy, o platforma care-ti ofera acces la Yahoo, Gtalk, MSN si multe altele. Intra pe acea pagina de pe mobilul tau, alege serviciul de messenger, completeaza datele tale si esti conectat.

3. ShMessenger (link)- Un client Java ce poate fi instalat pe telefonul tau mobil si lansat ca o aplicatie. Merge pe toate telefoanele care suporta Java si se conecteaza usor la serverul Yahoo. Nu trebuie decat sa-l configurezi dupa bunul tau plac.

4. Agile Messenger (link) – Daca ai un telefon Nokia cu sistem de operare Symbian sau un iPhone, foloseste cu incredere aceasta aplicatie. Nu este free, dar e una dintre cele mai complexe si mai stabile pentru telefoane.

Exista destule aplicatii prin care te poti conecta la messenger pe mobil, dar cele de sus sunt cele mai folosite. Totusi, foloseste-le cu masura pentru ca iti consuma bateria si-ti incarca factura!

Cauti un telefon mobil nou pentru internet mobil? Vezi oferta de telefoane mobile Cum sa intri pe messenger de pe telefon de la eMag!

Post a Comment or Leave a Trackback
seperator

5 Comments

 1. 19/12/2012 at 4:18 pm | Permalink

  cum sa intru pe yahoo de pe mob samsung

 2. marrie
  02/07/2012 at 4:06 pm | Permalink

  cum intru pe mess de pe nokia C1-01?

 3. 13/12/2011 at 9:04 pm | Permalink

  ceau cf

 4. claudiu
  20/07/2011 at 3:34 pm | Permalink

  tare
  cum sa intru pe mesanger pe telefon nokia 6151

 5. claudiu
  20/07/2011 at 3:33 pm | Permalink

  foarte tare

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*afaceri angajare aniversare ascuns Bani burta cadou Cariera cheltuieli cutremur CV despartire dezastru dieta dimineata Dragoste economii folder gripa interviu intrebari iubire job locuri de munca lowcost model CV Power Point prezentare productivitate productivite recesiune regim relatie sala sanatate sarbatori scrisoare intentie securitate siguranta slabit stres trezire vacanta vara windows