Cum trimiti un fisier mare prin Internet

Desi spatiul disponibil pe hard disk-uri, stick-uri sau in e-mail a crescut, trimiterea unui fisier pe internet, in special unul mare, poate fi deseori dificila. De aceea, ne-am gandit sa strangem la un loc toate site-urile care ofera gazduire de fisiere (mp3-uri, filme, documente etc.) intr-un singur loc. Iata ce poti folosi pentru a trimite un fisier mare pe internet:

1. Transfer.ro – Cu acest serviciu, poti trimite gratuit filme, poze, prezentari sau documente de pana la 1GB; alegi fisierul pe care vrei sa-l trimiti, faci upload si link-ul spre fisier este trimis destinatarului prin e-mail. Acesta este probabil cel mai simplu de folosit serviciu romanesc de gazduire fisiere.

2. Dump.ro – Similar Transfer.ro, acest serviciu iti ofera posibilitate de a trimite pana la 5 fisiere insumand 1GB, pe care le poti face publice. Pe langa serviciul de gazduire, poti vedea poze, imagini si filme gazduite de altii.

3. FileBox.ro – Pe langa clipurile, muzica, pozele si subtitrarile postate de altii, poti urca pana la fisiere insumand 3GB daca ai cont. Daca vrei sa eviti reclamele si nu ai timp sa faci cont, foloseste site-urile de mai sus.

Daca site-urile romanesc nu-ti satisfac nevoile, iata si cate servicii din afara care iti ofera mai mult spatiu, tot gratuit.

4. Filesavr.com – Acest serviciu iti ofera gratuit gazduirea unui fisier de pana la 10GB, cel mai generos serviciu de gazduire la momentul actual. Este simplu, usor de folosit si rapid.

5. Filedropper.com – Un alt serviciu gratuit de gazduire fisiere, Filedropper, iti ofera gazduire pentru fisiere de pana la 5GB. Daca ai o viteza buna de upload, poti trimite rapid un clip, un concert sau chiar un DVD.

calculatoare Cum trimiti un fisier mare prin Internet

Post a Comment or Leave a Trackback
seperator

4 Comments

 1. Alina
  26/01/2012 at 3:56 pm | Permalink

  Pe fastupload merge mai bine

 2. ionut david
  26/01/2012 at 2:04 pm | Permalink

  Ai uitat sa mentionezi http://www.fastupload.ro. De altfel, cred ca e cel mai bun la ora actuala. Transferi fisiere de pana la 2 Gb la viteze foarte bune. Am urcat aseara un fisier de 1,8 giga cu 5 mega/sec. Daca iti faci cont, primesti spatiu gratuit de 10 gb, iar fisierele nu expira decat dupa 30 de zile. In plus, http://www.fastupload.ro iti pune la dispozitie un player pentru fisierele tale.

 3. 05/01/2012 at 5:54 pm | Permalink

  Pe http://www.Fastupload.ro poti trimite fisiere de 2 Gb cate vrei, nelimitat iar daca ai user le poti stoca pana in 10Gb o luna intreaga.
  Si pe http://www.Fastupload.ro este totul gratuit, nu cer bani ca ceilalti!
  Avantajul cel mai mare este ca viteza de upload si download este de 10 ori mai mare comparativ cu oricare altul, au peering 10Gbps cu toti ISP mari din Romania!
  Mailurile ajung imediat si nu trebuie sa platiti nimic!
  Plus ca merge sa vezi si filme sa asculti muzica direct!

 4. diana
  16/10/2011 at 4:20 pm | Permalink

  acestea sunt autoportretele

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*afaceri angajare aniversare ascuns Bani burta cadou Cariera cheltuieli cutremur CV despartire dezastru dieta dimineata Dragoste economii folder gripa interviu intrebari iubire job locuri de munca lowcost model CV Power Point prezentare productivitate productivite recesiune regim relatie sala sanatate sarbatori scrisoare intentie securitate siguranta slabit stres trezire vacanta vara windows