Unde gasesti hotspot-uri WiFi in Bucuresti?

Esti in oras si se iveste brusc o nevoie de a-ti verifica mailul, de a cauta pe Google sau de a vorbi pe messenger. In cazuri ca acestea, considerand ca ai un laptop sau un telefon cu WiFi si nu ai o conexiune la internet, un hotspot devine extrem de util. Am adunat majoritatea hotspot-urilor WiFi free din Bucuresti pentru a spori eficienta sau a combate plictiseala.

 1. Hotspot McDonalds - McD ofera wireless gratuit in orice restaurant din Bucuresti si din tara. Lista cu restaurantele din Bucuresti o puteti gasi aici.
 2. Hotspot Politehnica/RoEDU - Te poti conecta la internet gratuit prin intermediul hotspot-urilor oferta de Universitatea Politehnica, in rectorat si in corpul AN.wifi Unde gasesti hotspot uri WiFi in Bucuresti?
 3. Hotspot Electronica/RoEDU - Un hotspot gratuit oferit de Universitatea Politehnica se gaseste si la Facultatea de Electronica in corpul A (zona avizierelor) precum si in corpul B.
 4. Hotspot KFC - Pe langa Crispy strips cu sosul de ustoroi, KFC ofera si internet gratuit prin hotspot-urile disponibile la orice restaurant. Lista restaurantelor KFC o puteti gasi aici.
 5. Hotspot CityGrill - In toate restaurantele CityGrill si cafenelele CityCafe puteti folosi telefonul sau internetul pentru a va conecta la internet. Lista cu locatiile City o puteti gasi aici, sectiunea Contact.
 6. Hotspot Regie - Daca te afli prin complexul Regie si ai nevoie de internet, indreapta-te spre Pizza Maxx sau Roxy Pub.
 7. Hotspot PizzaHut - Pe langa o pizza si o portie de paste, poti servi si internet in restaurantele PizzaHut prezente in mai multe cartiere din Bucuresti. Lista cu restaurantele PizzaHut o puteti gasi aici.
 8. Hotspot Romtelecom - In timp ce astepti la rand, poti accesa internetul prin hotspot-urile oferite de Romtelecom in oficiile sale. Lista cu sediile RTC din Bucuresti o poti gasi aici.
 9. Hotspot Turabo Cafe - Verifica-ti mailul sau citeste presa online, alaturi de la cafea de la Turabo, folosind internetul gratuit oferit de lantul de cafenele. Lista cu locatiile din Bucuresti este disponibila aici.
 10. Hotspot Unirii - Dupa shopping in magazinul Unirii, urca la etajul 4 (Funland) pentru o masa, ceva de baut sau internet.
 11. Hotspot Romana (ASE) - Daca esti prin zona si ai nevoie de internet, indreapta-te spre cladirea Fac. de Cibernetica, ASE de pe Calea Dorobanti si conecteaza-te la hotspot-ul gratuit.
 12. Hotspot Auchan - Dupa cumparaturi, navigheaza pe internet prin intermediul hotspot-ului WiFi disponibil in galeria Auchan din Titan.
 13. Hotspot Victoriei - Pe Calea Victoriei, foloseste hotspot-ul oferit de magazinul Muzica / Orange Concept Shop.
 14. Hotspot parcuri (Parcul Herastrau, Gradina Cismigiu, Parcul Carol, Parcul Tineretului)  – Stai pe internet intr-un cadru mai  natural folosind hotspot-urile oferite de Primaria Bucuresti.

*Lista hotspot-urilor nu este completa, incluzand doar lanturile de restaurante sau locurile publice centrale din Bucuresti. Pentru a adauga alte hotspot-uri, lasati un comentariu. / sursa foto: ccpl.lib.fl.us

Post a Comment or Leave a Trackback
seperator

One Comment

 1. johnydude
  11/06/2013 at 9:46 pm | Permalink

  In Cismigiu, device-ul pe care l-am folosit s-a conectat la wi -fi spotul primariei generale , fara nicio restrictie dar nu exista legatura internet

One Trackback

 1. By polimedia.us/fain/ on 01/09/2009 at 3:54 pm

  Hotspot WiFi free in Bucuresti – Unde-…

  Esti in oras si se iveste brusc o nevoie de a-ti verifica mailul, de a cauta pe Google sau de a vorbi pe messenger. In cazuri ca acestea, considerand ca ai un laptop sau un telefon cu WiFi si nu ai o conexiune la internet, un hotspot devine extrem de u…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*afaceri angajare aniversare ascuns Bani burta cadou Cariera cheltuieli cutremur CV despartire dezastru dieta dimineata Dragoste economii folder gripa interviu intrebari iubire job locuri de munca lowcost model CV Power Point prezentare productivitate productivite recesiune regim relatie sala sanatate sarbatori scrisoare intentie securitate siguranta slabit stres trezire vacanta vara windows